Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo KIX.ba kvazi-novinaru, "ne dolazak" se pravilno piše "nedolazak"!!!
Svako je vlasnik svoga djeteta do 18 godine i moze ako zeli vakcinisari ili ne. Ko ce preuzeti odgovornost za djecu unistenu vakcinama, roditelji unistene djece su prepustani sami sebi.
@Sultan i 59 drugih djeca nisu robovi
@Sultan i 59 drugih Ti si ludak. Nisi ti vlasnik djeteta, nemas pravo da mu uzimas buducnost, previse si zatucan da bi imao to pravo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da tako hoćete brzo riješiti i dječiji doplatak, staž za majke koje kući gledaju djecu i sl.
Europske zemlje u kojima vakcinacija dijece nije obavezna. Njemacka Italija Holandija Luksemburg Velika Britanija Danska Irska Grcka Spanija Austrija Finska Svedska Norveska Kipar Estonija Latvija Svajcarska Sve napredne drzave sprovode demokratiju.
Europske zemlje u kojima je vakcinacija dijece obavezna. Srbija Bosna i Hercegivina Makedonija Crna Gora Hrvatska Slovenija Bugarska Ceska Slovacka Madjarska Poljska Rumunija Rusija Sve šupa drzave sprovode diktaturu.
nekadasnju prijeratnu vakcinu bih dao uvijek i svakom preporucio, a ovo novo smece bih dao samo ako moram...pa kod nas ni nutela uvezena nije ista a mozes misliti sta je ovo sto daju djeci zato ne serite niko normalan nije protiv vakcine vec se ljudi s pravom pitaju kakvo je to smece...
svi na svijetu su idioti, samo smo mi u bosni pametni. nemamo hljeba da jedemo, al smo pametni :)
Naredili Njemci našim: pelcujte ih vi da ne bi ih mi morali kad dodjete, a doći ćete...
Ode vam stoko omladina bolje se zabavite o tom pitanju nema ko radzat dijecu a te vakcine za žlj trziste prvo trebate garantovati roditeljima i odgovarati za ono sta ubrizgavate kao i na zapadu pa onda ce mozda roditelji dati dijete. A ne opite izvrsavaju na nama kao na pacovima i za 20 godina kad dodze do sterilnosti te dijece necete potomke imati u najbolju ruku sretno vam bilo omladino sa nestrucnim kadrom
BRAVO, BRAVO, BRAVO!!! Rizikovati pojavu epidemije obavezno kažnjavati!
@Prd0nja Ti ćeš platiti kaznu? Poletićeš prvi samo da ne platiš, zato ne laprdaj ovdje bezveze.
@Miles Dyson nebitno, bilo ko recimo plati bilo koji iznos i sta sad? svi ostali zasticeni?
riješenje problema, PODMITIŠ čiku koji daje boce, napiše da je dao bocu, a ne dadne je i mirna BiH.
Znam 6 doktora koji ne vakcinišu svoju djecu ili ih vakcinišu samo nekim vakcinama. Što li...?
To što he neko doktor ne znači da nije budala
Kakva ba vakcinacija? Pa to je čisti otrov. Treba to prirodno, Allah je to sve uredio, samo proučiš djetetu suru El Imunizani i riješeno sve. Ili kupiš kod Torabija magičnu vodu sa sedam planeta i sedam nindža kornjača, odeš hodži da napravi zapis koji čuva od sihira i plus kao bonus od dječije paralize. Čuj vakcinacija, c c c. Kakvi doktori ba, 'ta oni znaju. Pišu frizerke na internetu da to ne valja, plus Elvedin Pezić rek'o. Zar treba veći dokaz?
Čemu minusi? Ja samo govorim istinu. http://www.howdovaccinescauseautism.com/
@HejBa ne kontaju bosancerosi ironiju, to su sve balvani
I klix na strani farmakomafije. Briše pluseve.
Je li moguce da ima i ovako dobrih zakona u BiH, msm da funkcionisu...Svakaaa cast!!
Diktatura farmakomafije.