Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ceka se da poskupi, to je poenta..nema veze sto ce necija beba platiti cijenu vase pohlepe.
Fadile prodajes zgrade a briga te za bebe.
Ko je samo smislilio i dozvolio da se isti distribuira na ovakav način? Valjda bi bilo normalno da porodilišta nabavljaju isti i daju kome je potrebno prije otpusta.
pa to i jeste normalna procedura, zdravstvene ustanove trebaju da narucuju lijek. Ali kod nas JAVNE zdravstvene usluge NE VOLE DA PLACAJU , tako da im niko normalan bez avansne uplate ne isporucju lijek. eto to je razlog sto su ga npr imale apoteke, jer tako zavodi zdravstva prebacu trosak na mene i tebe.
ne nego je nestalo jer na celu imamo Seku Izetbegovic ,izmedju ostalog nestalo je i svega ostalog,antitetanusa nema vec godinama,kao i potrrosnog materijala ,npr rukavica koje kostaju par maraka 100 komada. Svukli su KCUS na nivo seoske ambulante. Dok se oni liječe naravno u austriji od gripe čak.
Aha,jeftino isto kao što je plavix kod nas 40km kutija a u Srbiji 10... Farmaceutska mafija ubija ljude.
Legalni dileri DROGE!
Najbolje da nas pobijete sve, sto se bezveze sprdate sa ljudima.
SDA JE ZLO
niske cijene lijekova na BIH trzistu...... dobar vic
SDA ne da nas je unistla gore od chetnika vec je Bosnjackom narodu nanijela zla da ce se vjekovima ispravljati naravno uz horsku podrsku IZa
ljekovi, urusavanje pravne.drzave, kupovina diploma po privatnim fakultetima, divlja gradnja(imovinsko pravna pitanja) . infrastruktura Sarajeva( parking saobracaj a poslije ove gradnja zgrada vododovod)...
kako bi ja ovu farmaceutsku mafiju na goli otok poslo. na mukama i sirotinji se abnormalno bogate.
@yumbi Eto ti radi za dzabe humanisto! Pu, takvi sto se rasipaju tudjim znanjem mi idu na zivce najvise. Pu pu pu
Zašto mladi ljudi odlaze?
Federalni Premijer Fadil Novalić kupuje zgradu za BH Poštu od firme UTL Vogošća vlasništvo svoje ćerke za 8,5 miliona KM. Kriminal takvih razmjera o kojem uopće ne piše Faktor, SAFF, Slobodna Bosna i Novi vjetar- Bože što li???