Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... i onda dobijes rak jetre
JOJ KOLIKO LI DOBIJU ZA REKLAME! Uzimanjem aspirina povećavaš njihov budžet, a svoje zdravlje i metabološki sistem narušavaš. Nije to voće da se jede kilama to su \"TABLETE\"
SAVJET ZA SRETAN ZIVOT -ne uzimati nikakve lijekove osim kad su hitno neophodni -zdravo i raznoliko se hraniti -redovno vježbati -uopste ne misliti o teskim bolestima i koju bi TI mogao dobiti, inače upadas u začaran krug :-)
Stara vijest. O ovm otkriću pisali mediji prije 25 godina.
kako to futravci ? nekog vi nadgledali 24/7 kako uzima aspirin i vidjeli da mu je sprijecen rak deb. crijeva ? a u naprijed znali da ce imati rak ? sve vi znate ! vi ste naucnici smijenso meni je zao naroda koji su mutavi dovoljno da povjeruju u sve ovo,ako prodje na jednom eksperiment,ne mora znaciti da ce na svakome ! mutavi futavci
To opala prodaja Aspirina pa da udare rekl... pardon, \"naučnu\" studiju...
ali se izaziva trajna abrazija želuca i jednjaka koje mogu dovesti do karcinoma...
A neki dan pisalo da aspirin steti ne znam ni ja cemu, ko ce vise popamtiti ..
ajmo, navalit još malo ostalo aspirina a sutra plivadon u pola cijene
Ma ne se.rite, a sutra će pisati ako uzimate aspirin povečava se mogućnost da dobijete rak prostate!