Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što je propisano islamskim propisima sigurno je korisno za sve ljude pa tako i post.
Glupost. Ja znam za slucaj jednog momka od 18 godina koji je nakon sto je postio navalio na iftar da bi nakon toga dobio srcani udar. Postit, pa se natamburat ko krme ne moze biti zdravo ma koliko vi lagali da jest
nema nista slađe od ramazana ..😉
Je'l mora biti ramazanski post ili može onaj obični, da ne kažem vlaški post mimo mjeseca ramazana ?
@broj dva Mislim da je Ramazanski specifičniji i bolji, iz razloga što se i psihološki čovjek regeneriše. Znamo da sama ljudska psiha ima veliki uticaj na samo zdravlje čovjeka.
Što lažeš S.H.P. Konsultuj se s relevantnim doktorima u inostranstvu pa onda piši škrabotine. Odvratno je kakva se Balijska propaganda vrti na Klixu. Post sprečava gojaznost a dokazano da se tokom ramazana potroši više hrane nego u ostalim mjesecima. Toliko o tome. Još se jede navečer što je sjajno za udebljat se. Još se ne pije voda što ni pod kojim uslovima nije dobro. Neki dan astrologija, danas beneficije ramazanskog posta. Sutra očekujem pijavice.
Istrazi malo sta su tvoji inostrani doktori rekli razocarat ces se kompleksas
@TopKomentar @bosnaBosna2019 istraži ti koliko nemuslimana posti kad je toliko extra dobro. Istraži da medicinski post uključuje vodu i da počinje 24 sata nakon zadnjeg zalogaja hrane. Istraži majmune i nemoj se upuštati u raspravu dok ne uradiš to.
Istina, u toku mjeseca Ramazana sam se okanio cigareta i evo već 3 godine ne pušim.
@Tyriion10 Cestitam! Mozda bih ja trebala tako s klixom :D, bar u toku ramazana, da se ne nerviram zbog komentara :D.
Allahu ekber. Blagodat je lost koji nam je dat u savrsenom obliku