Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix portal moze nestati za par dana, ali jako su male sanse za takvo nesto.. mnogo glup naslov i clanak, jadni ste.. eto sada slobodno brisi komentar kao i druge sto brisete..
Nakon 12 godina uspješnog izliječenja, rizik od karcinoma dojke opada na nivo osobe koja nikad nije bolovala od njega. Tako da izgleda opet neki konflikt studija dok se ne dogovore jednom.
Jako optimistacn naslov i konstatacija.Vi niste normalni!!!
Vala ste mogli da to ne objavljujete...Ne zabrinjavajte narod...
Zene, ne spavajte sa grudnjacima, i skidajte ih kad god mozete, oni su jedan od glavnih uzroka raka dojke
Ne do Bog nikome.. Rijetki su koji su se izliječili.
Glavni lijek je promjena načina života! Žene ne smiju ići na terapije i glupe operacije već ako su bolesne samo se liječiti prirodnim lijekovima i tinkturama.... Bolest se neće više vraćati sa takvim načinom života.Fizicka aktivnost,zdrava ishrana i svi smo zdravi..