Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Iduću put pokušajte sa izlaskom na svježi zrak i povežite se sa prirodom." Pa da, izađem fino iz kancelarije/radionice, malo po oko zgrade, po parkingu iza granapa i sl. i "povežem se s prirodom"? Kakva priroda u gradu koji smanjuje zelene površine i "meće" objekte gdje stigne. Ma, kakva pauza uopšte? Zar to gazda dopušta? Možeš eventualno otići pišnuti, ako baš nema posla.
Po slici mislio eno nesto o depresiji i aneksioznosti a ono...
jes fino je sad kad padnu kise i snijegovi i puhne povjetarac, a ti na otvorenom 🌧🌬 a nisi uposlenik googlea ili microsofta 🤣
sad znam zasto sam ovoliko pametan skacem s krova na krov i po citav dan gledam prirodu hahahahahahah