Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poprilično "labavi" dokazi...Utvrđeno je i da osobe koje boluju od SCH puše jako puno...nije objašnjeno zašto, ali se pretpostavlja da popunjavanje nikotinskih receptora smanjuje stupanj uznemirenosti, za bol postoje gaba receptori, ali to je drugačiji mehanizam, a koliko znam prag bola zavisi od količine tih receptora, što je individualno...
Zasto ne pisete o kockanju, koliko je štetno, sto se porodice raspadaju zbog kocke, koliko bude naselja u porodici, sto lola radije uplati za kerove, bingo i šta vec umjesto da za te pare obezbjedi normalan rucak dostojan jednoj porodici?
Nije mi jasan ovoliki lobij protiv duhanske industrije, da se neko brine za zdravlje ljudi hrana bi bila zdravija .
Nek crknu ako treba, nemozes nigdje sjest i pojest nesto a da oko tebe nema deset pusaca...
Koja studija hahahhaha
jeste, boli ih čuna
A i mene boli tukson
Veliko istraživanje, jedna hipoteza, druga hipotenuza... Veliko istraživanje, velika bol, logično...
Sva istrazivanja anketnog karaktera su ne pouzdana.