Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prihvatanje gresaka!? Pises iz Prijedora, mjesta sa najvecom otkrivenom masovnom grobnicom I gdje morbidne vlasti ne zele dati saglasnost za izgradnju spomenika ubijenoj djeci Prijedora I ti sugerises prihvatanje gresaka. Sve sto dodje iz ovakvih mjesta ne moze biti neka prosvjetiteljska misao ili prijedlog za unaprijedjenje zivota I zdravlja kada svi SUTE o pobijenim nevinim komsijama cije se kosti I dalje traze
Kakve veze ti zlocini imaju sa njom? Ti mislis da si bolji covjek samo zato sto zivis na drugom mjestu ili pripadas drugoj naciji/religiji. Zbog takvih kao ti nasa djeca ce opet necije dugove placati. Kao sto su se ti zlocinci svetili za turska i muslimanska zlodjela na ovim prostorima.
bukvalno ni ona ni clanak nemaju apsolutno nikakve veze sa time sto pises... idi kod psihijatra pod hitno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja se skinuo pred djevojkom kaze ona sta je to ma rekoh treba da naucis uzivati u malim stvarima i ona me ostavila
ahahahaha
lezbejkama se zgadile 'male stvari', njima vise nikakve 'stvari' ne trebaju vec samo jezi i sajcaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala i ove bosnje samo rat rat i rat pa jevreji da su takvi bili ne bi bila kao što jesu
Bome lijepa
Taj genocidni Prijedor !!
Prijedor? Možda da kažu gdje je masovna grobnica i ostaci stotina žrtava
Citam komentare. Zena prica o stvarima kao npr. pogledati jednu fudbalsku utakmicu, a ljudi u komentarima pricaju o p-nisima. Naucno je dokazano da muskarci vise razmisljaju o p-nisima nego zene, i da veliki P vise zadovolji muski um nego zenski.
Prijedor grad masovnih.grobnica
Nema veze što mali, bitno da je tehničar
Diyarbakir abla
TikTok psihologija #positivemindset. Ajde komentari lijepa, a vilica, a vilica? Na celjust mislim.
Nema recepta za sreću. Pare pomažu! Bez obzira na ono što nas snađe genetika najviše ima uticaja kako ćemo to prihvatiti.
Lepa si, dobru si sliku probrala :)
Šta sam vidio lijepih slika A uživo...nije ta osoba sa slike