Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milijarde i milijarde se dobivaju za istrazivanje godinama i jos uvijek se uzimaju a oni tek prvi a i taj navodno da pomazu. I ne samo za Alzheimerovu bolest nego za svaku nemal posebno se daju donacije i koliko godina i milijadi se dobiva oni jedva da su izbacili neki lijek koji pomazu protiv tih bolesti . A onda jos i papreno naplacaju a pare dobivali dzabe za istrazivanja sto od drzava sto od naroda....
A šta ti misliš da je to samo dadni pare i eto ga, pa nije to tako jednostavno
Klixovci se sprdaju a ovo je jedna od najgorih i najpodmuklijih boleština koja može snaći nekog vašeg bližnjeg. Nadam se da će medicina napredovati na tom polju, ako nemate finansija, evo, ja sam siguran da će preplaćeni ali nadasve velikodušni sportisti dati skroman procenat svojih zarada u te svrhe, samo ih treba pitati.
Ovo sam vec negdje citao, al sam zaboravio gdje?!