Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa čekajte, Clicks reče da se čokoladom može skinut, ne treba vježba. -.-
Care ja tako masu radim, oko pola 3 iza ponoci narezes sudzuka, zatim da razbijes "negativne" masnoce opalim pola kile torotana, i to onda zamezis bananom i jednom cokoladom za kuhanje.
bravo care dobit ces masu - zijanit bubrege libo te, ne moj ni vjezbat to ti je jos bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prekinite silovati rijeci. Ovo nije jeb*ena revolucija i nema veze sa znacenjem rijeci revolucija.
Od maja sam skinuo 14 kilograma, ostalo mi je još 7-8. Ovo bi mogao biti odgovor, a i ja bi ovoga tipa mogao mnogo čemu da naučim o nutricionizmu iz čega imam diplomu, a prvobitno je na sebi nisam na žalost korisito :)
čemu toliki strah od promjena i zdravijeg načina života?
Ne treba nama fitness revolucija. :x
Hoće ženske da stesaju tijelo za moreTa, a nakon toga back to žderrrrrranje
0 kruha+ 1 setnja dnevno
Znam.Tradicija i navike su..... Nije problem u kruhu nego u vrsti i kvalitetu. Kruh od cijelih zrna je ok ali onaj sulji nix.
..............................................................................................."suplji":)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
poz ako ce danas vijezbati a veceras ici ciniti blud razvrat od tog nema nista grijesi razbole srce i nemozes naprijed mozes jesti najbolju hranu najbolje vijezbe radit najbolju dijetu ali ako si u grijehu to ti nece nista pomoci
Odem na njihovu fejs starnicu i ima neka izgubila 40 kg,registrovala se juce??,nigdje slike da dokaze,covjek platio reklamu za svoj poso....
ne znam tko se krije iza onog profila, ali ja sam trenirala kod Džeme i smršala 5 kg za neka 2 mjeseca... 3 treninga sedmično, totalna promjena prehrane (to mi je palo najteže :D ) i to je to... i većina nas je smršala i dovela se u super kondiciju... tako da ovo nije samo reklama... trenirala sam godinu dana... prestala sam samo zato što mi je daleko...
Dobro poznajem osobu koja je ostavila taj komentar, zaista je izgubila 40 kg za manje od godinu dana. Mnogo hvali svog trenera i pripisuje mu sve zasluge. Mora biti istine u tome mada ja mislim da su bili presudni njen mentalni sklop i volja kakvu ima 1% ljudi. To je jedna uporna i zajebana zena koja uspije u svemu sto zapocne pa tako i u skidanju kilograma. Siguran sam da ce vam se javiti ako joj posaljete poruku i uvjeriti vas da govori istinu.
10 tona za cijelu BiH?? Malo je brate.... ima materijala da se skida najmanje 300 tona... Ma da je narod rahatniji u glavi, vise bi se hebavali i sve bi bilo bolje.... ovako, od nervoze pojdem 20 kifla vrucih... bojler - tiki 80L...
jedes malo-skidas salo, posle meris sta ti je ostalo haha
u originalu: jedeš malo, skidaš salo. meriš šta ti ostalo... krkenzi kikiriki everi najt, jes, aj krk! etc etc... nomina sunt idiosa, pa nećemo reći ko je autor ;)
hahah bas tako
Krampa ft. Lopata
Od tih 10.000 ja necu skinuti nijedan
Kako bi ja mogao povecati sise, a smanjiti stomak? :) A nemam ja para za te hrane nekakve, nego sam na suhoj hrani, sendvici me ubise u pojam. :)
Somalija neprikosnovena.
Za gladne oči ricinusovo ulje.
da nam je skinuta ona govana na vlast to bih bila prava REVOLUCIJA a ne ovo sranje