Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sa svakom sto sam bio u vezi na pocetku vitka pa nakon 3-4 mjeseca podje malo da se udebljaje sto iskreno meni i ne smeta volim rasne zene samo sto ja smrsam,a sve kontam joj ubijam je od sexa hahahaha kad sada mislim o tome ja smrsam ona se udeblja u fol ja je ubijam od k....hahaha ko koga tu j...u stvari?!😂😂😂
Samo brak deblja ...
Zato ja ne mogu da stignem do 60kg već godinama... 20+ godina a manje od 60kg... pfff
@Mehemed jedeš ti išta, što si tako mršav haha 😂
@deiks Vjerujem ti, gledam mnogi su se primjetno udebljali nakon što su se poženili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato sam ja ko Bruce Lee
ali zato vas raskidi opet čine mršavijim....nesretan i mršav, fuck yeah!
A zato ja ko prut tanak😂
Čovjek skonta u kakva je se govna uvalio pa utjehu traži u hrani.
znamo...samo karanje i hamljanje :))) cim se bubnemo , šta cemo jesti ljubavi ??? Normalno, nece kuhati ide brza hrana ;)))))
@PayPaI Cokiš me dole :) odpozada.......Džasmine :P