Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20% mladih će raditi za 80% starih. Ovdje samo roboti mogu spasiti stvar.
misliš da izmisle robote kladioničare ,smartfonaše koji i kafu piju.
Nije bitan kvantitet nego kvalitet života.
Tako je,potpisujem se za 60 godina zivota,al do zadnjeg dana zdrav,na nogama i bez tudje njege...
Poznavao sam jednu starinu,u naninom komsiluku. 96 godina,citao novine bez naocara,vozio bajs,zdrav k'o dren.... Objesio se.Ostavio poruku u kojoj je napisao,izmedju ostalog:"kada sam mogao sve da jedem,nisam imao sta.Sad imam pun frizider,a ne smem nista.Yebes 'vaki zivot.Dosta je bilo".
@Hana28 Istina Hana,svaka rijec! Sejkan laze samo kada mora!
Hoćel se u BiH morati u 2030 raditi do 90te godine da se zaradi za penziju. Ono Fadilu sme manje pritiće u penzione fondove a sve više produžuje rokove. Mislim da bi TRENUTNU efikasnsot naših parlamenata sa lakoćom mogli ispuniti svojom žustrinom i devedestogodišnjaci, sa tendencijom da ni stogodišnjacima participacija u vlasti nije više NEDOSTIŽNA !
Jedino kad bi nas zdravlje dobro sluzilo bar do 80te minimalno ovo bi bila vesela vijest... a ako cemo od 70te do 100te samo vegetirati, ne vidim poentu... dugovjecnost je precijenjena... jos kad vidim kolike su penzije prosjecnom penzioneru dodatno me jeza prozme
Znači sobzirom da se životni vijek stalno produžava, nama koji smo u najboljim godinama trenutno, smrti nema bez malja :))))
Kako to a umiremo od raka ko rasada.Ebala vas vasa statistika,nema sanse doziviti ni 65 za pemzije,pod ovolikim stresom u BiH.
Ni kod nas uskoro nece biti problema s pretilosti, politicari povecavaju razne namete tako da ljudi nemaju sta da jedu a kamoli kako da se udebljaju, jedino nas malo zeza ova hipertenzija jer gledajuci dnevnik malo malo nekog strefi hercika..
Svakako svi oni koje fuli srcani, mozdani, karcinom jal kakva druga smrtonosna boljka
Ja sta ce, ja kad bih imao mogucnost biranja, 60 godina je kapak i ne bih volio ni dana vise.
E baš fino, a kad to??
Gdje? U Diznilendu bako, u Diznilendu.
hahahahahaha ovoo kako ide, životni vijek se samo smanjuje, kod nas će biti uspjeh ako budes imao od čega prezivjeti do 50te
neka..........ne bi voljela ostariti i samo nekom biti na teretu, da me sve boli, da se ne mogu ispraviti i da nemam vise volju za keksom........neka hvala
u prafu si.. more i 100 al jedino ako ću bit zdrav i prav :)
@KvaternikEugen1861 ma more stopetpaopet..............ali normalno........i da nisam nikome na teretu i dosadna !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koga je ovdje na slici primio kad oboje se drze za ledja