Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije prvi. Prvi je Timothy Ray Brown, potpuno izliječen u Berlinu 2008-e godine, ne prima nikakve antiviralne medikamente i terapije, i do danas je bez ikakvih tragova virusa u svom orgaizmu. Poznat i kao *Berlinski pacijent*.
HIV ne postoji kreteni jedni
Super, idem sada karati onu bombu u kafani što kažu da ima HIV.
I lijecenje ce kostati oko 500.000$ ;)
kod nas plus PDV i akcize
LAko im je za HIV, imal iko lijeka za SDA, mnogo je smrtonosnija od HIV i neizlječiva u BiH ! Pogibljena je inače za sve a naročito za Bošnjake. Nikakav lijek do sada nije poznat !
SDA je da se ukinu entiteti a sta je sa ostalima ? Lahko pljuvati haj nek tvoji demokrati ujedine BIH
Samo da jos bude dostupan svakome a ne samo bogatasima.
ov je prva dobra vijest..........u ovim tmurnim vremenima........
pronadjen je on davno, samo farmaceutski mafijaski lobi je drzao u tajnosti..
teorija zavjere
@SlobodnoMisljenje evo razmislio sam. Možda zbog toga što virus ebole nije isto što i virus HIV-a. Nemoj mislit da postoji način da takva ideja ne procuri u javnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)