Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekultura zivljenja ne djece, nego roditelja
djecu zatvori u lockdown previse izlaze i sire virus
@Bombonica2305 daj mu tv internet i sopaj ga brzom hranom, roditeljstvo za 10. Ko da pokemona uzgajaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svojim očima sam video roditelje kako sipaju svojoj dvogodišnjoj deci Coca-Colu u flašicu. Takvima bih glat oduzeo dete i dao ga nekom homo paru u Lihtenštajnu.
@Nevernick .....o0 zašto homo paru? i zašto misliš da treba djecu koja srču kolu i jedu nezdravo davati ikome? pa nema u zakonu da ne smiju. po tebi bi 99% djece u americi išlo na usvajanje homo parovima....deba!!!!!
sve se nema, a sva djeca imaju kompjutere, laptope, mobitele, Playstation, x-box itd., i još puni stomaci 😁😁😁
@ferK3 Bolest daanasnjeg vremena..
Hodi vamo da ti pomaze eurokrema!
Sve i sve, al' ovaj mali na slici je prejak....
Škole su izvor programiranja djece. Vi ste ovo i ono, smijete govorit kad vam mi damo pravo glasa i ono što vas pitamo. Izvor sarkazma, frustracija i fašizma. We don't need your education.
@fbUser1604348432 Jer je bolje biti neskolovan i polupismen u 21: vijeku gdje digitalizacija i automatizacija zahtjeva sve vecu pismenost od gradjana...
Da sam knjigu otvarao koliko frizider za vrijeme pandemije bio bih Doktor...a ne vozac...
Kakav goruci problem. ..nikad vise mrsavih i visokih..postali manekenska nacija
AQmega na aparatima.
Kako ce se kretati kad im zabranjujete kretanje
@fedludoed jer su se kretali i prije zabrane??
Roditelji prave invalide od djece ...
Pitanje za urednika. Jel ti imaš ekskluzivno pravo na distribuciju ove slike dječaka??? Da je to moje dijete ja bi vas tužio da vam ne bi ostalo ni crno iza nokata!!
@EugenKvaternik ,,,,ja to pitam danima, za masu slika koje klix objavi, a na kojima se vide lica ljudi. Ne znam kako to ide i da li je dozvoljeno da se objavi slika mene kako hodam ulicom bez da se pita ili zamagli lice
@EugenKvaternik Pa pise ti lijepo da je sa shutterstocka. Placas mjesecnu clanarinu na shutterstocku i mozes preuzeti odredjen broj slika koliko ti paket dozvoljava. Sve slike na shutterstocku imaju licencu koju su originalni autori postavili. Tako da, imaju pravo na dsitribuciju slike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko kad to sve svinjetinu jede kad ih hodža ne gleda
Pa danas su roditelji ovisniji o telefonima nego djeca hahahaha
Nejma ba potrebe bit pretil, dovoljno je samo bit til i biče sve ok!.Pozdrav za sve tile osobe,ha ja...
Prijeratne generacije,imali jedva do 50 kg nisi nas mogao utjerati u kucu koliko smo se igrali i nestasni bili,pa dodjose iza rata racunari,polako internet imali smo i mi hamburgere,colu i chips ali mi smo te kalorije przili vani igranjem.Problem su i nemarni roditelji koji misle nasopaj dijete i neka se igra na kaucu igrica,dijete treba negdje istrositi kalorije zato imamo sve vise pretile i lijene djece.Treba fizicko u skoli uvesti 3 puta sedmicno i tjerati djecu bar tu na aktivnost
kakvi ste mi vi sa junk foodom