Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje kupiti aktivni ugalj?
Voda raja, samo cista obicna voda. Tu nema greske!
Limunada kao i svi sokovi i pića su ili otrov ili nepotrebni. Npr kad pijete a ne jedete voće, kad ga razblažite sa vodom, usporavate probavu i samo progutate nabrzinu svu tečnost, što ne dopušta da tijelo detektuje sastojke i preradi ih, pa počnu truhnuti prije nego se prerade. Voće se treba jesti, pa makar pomalo ako je limun ljut. Nikad vještačko neće bit zdravije.
Ma cista glupost, kasnite, odavno se pise da ćumur nije to sto se prvobitno pisalo
Vojska ako ovo cita ima da cijede limunade kroz gas maske.
Da li može prerađeno ulje mjesto uglja?
Nemere. More chumur.
Imam ja onog uglja sto lozim, probacu da znate, ako mi sta bude klixu na dushu :D
U pelet mašicama dodati krisku limuna i dobro mjesati u smedervki dok lugara ne bude puna, sve lijepo servirati i iznijeti na siniju, ukrasiti naramkom bukovih, na ljeto iscjepanih, drva 😁
e cuj da se trujem s tim, nije dovoljno sto udisemo ugalj, jos i limunadu.....
@marfi1312 nope, nisi u pravu. Aktivni ugalj se ne resorbira i ne metabolizira, ali zato ima ogromnu površinu na koju može vezati masu tvari. Zapravo jako korisna stvar, naročito kod trovanja.