Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto ne mogu ove sirotinje ... Ako nemate da jedete u mc onda nemojte ni pisat "kako ne valja kako je fuj" ako neko hoce nek ide , sta pricate ... Ni ja ne mogu priustit dobru uzinu u mc pa ne bacam bombe , jede se u samo kad dodje dajdza iz njemacke haha
mi ne znamo kakvo bogatstvo imamo po pitanju hrane i kuhinje,stavili smo bijelo svjetsko smece u prvi plan pored naseg bogastva i dozvolili da nam svaka susa podvaljuje stoku i peradi.
@Meha pricam o bogastvu domace kuhinje, hrane pripremljene u kuci od namirnica i zivotinjskog i biljnog porijekla proizvedenih bez hemije, tih silnih pesticida, herbicida itd,itd.
MC Donalds je smeće. kao i ostali grill i food mjesta ali MC donalds je najveće smece
Sada ce Angela i Brisel da srede TTIP sasvim demokratski uz odusevljenje masa. Onda smo sigurni.