Sjedenje je ključni problem
0
Previše televizije skraćuje život
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj: Istraživanje provedeno na University Collegeu London pokazalo je da dugo sjedenje pred TV-om ili kompjuterom jednostavno poništava učinke tjelesnih vježbi. Zašto je sjedenje štetno? To još uvijek nije sasvim jasno. Vecu glupost još nisam čuo.
Meni vala ovakvi tekstovi skraćuju život !
kad bi sabrali sve sva ova naucna istrazivanja te sjedenje za TV,cigarete,alkohol,ishrana ljudi nebi imali zivotni vjek ni ispod 40 godina ...glupa istrazivanja..svi mi imamo propisano od Boga kad cemo odapeti a to gledao TV ili trcao je najmanje bitno ;))