Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona nije debela, samo je ima malo vise za voliti, ne hejtajte djevojku sa slike :) P.S. Toliko pisete o stetnosti prekomjerne kilaze, dajte onda malo clanaka o vjezbanju i zdravoj ishrani ili cak neki zdravi recept, pa cak i malo motivirajucih clanaka za one koji "posrcu" sto se tice zdravog stila zivota, motiviste nas..Ove trivijalnosti o stetnosti znaju svi.
Ja idem u teretanu :p Općenito govorim o zdravlju jer ovo stalno ponavljaju, ništa novo. Hvala na savjetu u svakom slučaju, da se isprobati :) Još da napomenem da sex podmlađuje i odlična je antistres terapija, prema tome drage dame, okanite se kremica i vratite žar u spavaću sobu. Nema ništa gore od isfrustrirane žene.
Jooooj slike hahahhaahaha kako drži ovo svoje salo,tijesto ne znam ni ja šta je.Treba joj grudnjak sa svih strana.
Pušenje ne ubija.