Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Znači ko ne puši mora počet pa prestat da bude siguran ga mu se nece sta zacepit ili srce roknut.....
blago vama koji pušite, vi prestanete i u dobitku ste a meni čundara
Sve je laž
Ko god može, a može svako, unapređuje te svoje zdravlje i zdravlje okoline. Potrebno je samo malo volje. 10 godina ne pušim, imam samo prednosti, dovoljno zraka, odjeća i tjelo ne smrde na cigarete itd.
tako je, ja ne pušim evo već 6 god. veliko rasterećenje
@DARKklix ja pusim i pusicu ko ne vjeruje i njemu cu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sakam te moj maleni vocni uplakani Bosnjo!
Setaju dedo i nana u dzenetu-raju cvijece , rjecica zubori, ptice pjevaju drze se za rucice a bogami i pozivili na ovom svijetu preko 90 veli nana "Gledaj ove ljepote dedo" gleda je dedo pa joj opali samar a nana ce sva zbunjena "Sto to me udari" kaze dedo "Jebla te tvoja zdrava hrana i zdrav zivot mogli smo ovdje davno doci"
Ma sa čime ću sad Auru zmijenit?!?!?!