Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U komunistickom sistemu nekima nije ni trebalo bolovanje za prekomjerni rad jer nisu ni radili nego su pod izgovorom bolovanja uzimali prekovremeni godisnji odmor a doktori koji su radili za odredjene firme salju bolesnu sirotinju na posao da bi ovi drugi mogli uzivati svoje \"bolovanje\" na odmoru u nekim ljetovalistima.
Zato sam ja u prijevremenoj penziji zbog prekovremenog rada.
U komunistickim partijama ( SDP i slicne ) ova bolest nije uopste registrirana. Stručnjaci nisu sigurno zbog cega je to, mada neka istrazivanja su pokazala da u komunistickim sistemima jos nije zabiljezen slucaj prekomjernog rada.
Meni sef rekao da ja nemam radno vrijeme, radim kod se posao ne zavrsi.
...provjereno...lično...