Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi kontaju da je svima ostalim bajno čim vide slike na Facebooku i Instagramu. Ne kontaju da većina slika svoj vrhunac dana. Tako da raji i nije baš bajno.
Gore meni neke druge stvari narusavaju mentalno zdravlje, a instagram i fb udem vidim sta ima novo, niti ćatam s nekim, nit me briga kako ko izgleda.
Drastičan manjak samopouzdanja - nikada vece samopouzdanje u zivotu nisam imao Ne upoznajete nove ljude - ne zelim upoznavati nove, ne znam ni sta cu sa ovim koje vec znam Propuštate uživati u momentu - eto vi znate u cemu neko uziva Ne spavate dovoljno -8h minimum Poremećaji pažnje - 😶 Narušavanje općeg mentalnog zdravlja - na Domanovićima su mi rekli da kvarim ostale pacijente, te su me odpustili 🤪