Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I moja nana kad je bila mlada isto je jela zdravu hranu i isla na fitnes
Samo tops izbjegavati😂
Man'te se ovih lifestyle advisora i sličnih naprđivanjaa. Desetka u Ferhatovića, dva rekjata u Baščaršijskoj i miran sam heftu.
Man'te se ovih lifestyle advisora i sličnih naprđivanja. Desetka u Ferhatovića, dva rekjata u Baščaršijskoj i miran sam heftu.
Ima li iko na današnjem vaktu da nije ili depresivan, ili anksiozan?! Živo me interesuje da li je ovako bilo u SFRJ.
dje sad mali slatki princ svoj recept da zalijepi
@SlatkiMaliPriinc
Sve stoji ali kako da danas očekujemo da neko ima pravilnu ishranu kad smo od osnovne odgojeni na salami, pašteti, brzoj hrani tj. u prevodu nema kantina gdje se kuhalo zdravo kao u starije vrijeme. I kad ovdje dodamo fitnes instruktore koji daju savjete za prehranu a imaju dvotjedni tečaj u nekoga ko je odslušo bar 3 tjedna na youtubeu. Vratiti staru i domaću hranu u škole i popljuvati ove likove koji na instagramu savjete daju pa valjda postoje stručni ljudi za to.
Ja popijem šljivu rakiju,,,i ko momak sam
Hahaha, nema ni depresije, ni anksioze.
Pravilna i zdrava ishrana danas toliko košta da se moram polomiti od posla kako bih je priuštio. Na kraju je to samo saniranje posljedica.
Ma samo rotkvice, ništa drugo... Samo rotkvice
kod bosanca se luči serotonin kad ugleda komad mesa...
Anksiozan sam kad sam gladan😋
Ne postoji bolest koju nazivaju depresija...
U zdravom tijelu - zdrav duh.
može da bude, al ne mora da znači...