Najčešći oblik raka kod muškaraca
12
Povremeno uživanje marihuane povećava rizik od raka testisa
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt hemiji sloboda prirodi
znaci koka je ok, a vutra je opasna
A ako povremeno duvamm, a ponekad i smrknem, da li sam to regulisao?
Zanimljivo kakvi se ublehaši javljaju misleći da ako ulje ima legitimnu primjenu u medicini , da je odmah neštetno ili možda čak i zdravo udisanje dima marihuane. Znate šta mačo frajeri i frajerčine koji volite zapaliti džoint, za vašu informaciju alkohol dezinficira. Spašava od mnogih bolesti u životu tako što uništava bakterije i druge mikroorganizme. Hajde sad se u ime zdravlja počnite opijati svaki dan. Ali svaki dan napiti se. Nemojte baljezgariti da je opijanje štetno za jetru kad i sami znate da alkohol ima široku i pozitivnu primjeni u svim bolnicama, ambulantama, ima ga i svaka kućna apoteka. Hajde sad šta čekate, počnite se odmah napijati. Šta je ? Kako to može biti štetno ? Socijalni problemi ? Ma kakvi socijalni problemi, pa čovječe nema ambulante i bolnice bez alkohola ! Toliko o argumentima da pušenje džointa nije nezdravo jer su eto ektrakti kanabisa našli poneku primjenu u medicini.
Kakva glupost.. Dokumentarci \"what if cannabis cures the cancer\" , nakon gledanja dokumentarca shvatis da su ovi clanci obicni milijardu puta vidjeni marketing.
Gle=Blee Marley istinu si prvi put rekao, ovo sve radi farmaceutska mafija, a ko hoce da pogleda evo mu i link sta sve lijeci i zasto je zabranjena: http://www.ivantic.net/Zdravlje.htm
@ Marley Balavac maloumni preko neta, nemas ni 16 godinica, a glumiš. Upotreba kanabisa je jedino efektna u medicinskim svrhama, znači lječenju oboljelih kao što sam i rekao dok je zdravim nepotrebno, a kada si to skontao bacio si lovačku priču tipično balavičku da si obolio i da konzumiraš 22 godine, glup si sine i providan na kub.
@ gle p.s.s. i da, konzumiram kanabis evo 22 godine i haveru da znaš, jaja mi nikad bolja nisu bila, dvaput dnevno bez problema, rade ko fabrika. A ti nastavi biti \'politically correct smartass\' dok ne umreš ;)
@ gle - p.s. kanabinoidi su nešto što tvoj mozak prirodno stvara - svakodnevno, samo što ti gubiš vrijeme praveći se pametan umjesto da mućneš glavom i skontaš nešto sam.
@ gle - imam hcv koji uspjeshno drzim pod kontrolom uglavnom zahvaljujuci kanabisu. Ti ukljuci mozak, moronu.
jel to znaci da treba cesce konzumirati da ne bi doslo do nezeljenih posledica
Ja, ja hocete vi pomalo! Treba svaki dan pa da ne bude problema.
LEGALIZE LEGALIZE LEGALIZE
Sreča pa redovno duvam evo 25 godina, zna osam da oni rekreativci i vikend narkiči su opasni za zdravlje.
ovu studiju je financirao philip moris inc. ;)
povremeno uzivanje povecava rizik? znaci redovno je ok jel?
ko ne vjeruje evo i link :) http://www.youtube.com/watch?v=vUsv4Lb7EQs