Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za theb - ne idi kod doktorice Knor!! Uzas od zene, ja sam bila, isto zbog saboreje,pokajala sam se grdno, sve mi pore začepila i onda samo ramenima slegnula.Na netu sve imas o saboreicnom dermatitisu, ukratko ne mozes se toga nikad rijesit,mozes drzat pod kontrolom a i nije opasno.Ima nekih maza zavisi na kojem dijelu tijela si otkrio.
Ja prosle sedmice otisla da se narucim kod svog doktora porodicne medicine, kako bih dobila uputnicu za specijalistu. Narucena sam 30.8. Do tada.... dr. Google je moj najbolji prijatelj.
Kod nasih doktora postavljenje dijagnoze preko bilo cega je opasno
ako si iz sarajeva i ako možeš priuštiti, otiši privatno kod dr. knor, ranije radila u vrazovoj, sad se penzionisala i ima praksu u jednoj novogradnji negdje kod paromlinske, nedaleko od merkatora. ako ti potvrdi dijagnozu, barem je jedina koja će ti propisati jednu izvrsnu mazu na bazi sumpora što je prave u dežurnoj apoteci kod elektroprivrede, treba neko vrijeme da počne djelovati - petnaestak dana, nekad i duže, ali barem onaj grozni svrbež brzo prođe. inače je žena zmaj, ranije je bila dosta škrta na riječima i samo je propisivala lijekove, ali kako je otišla u penziju, valjda mora biti ljubaznija sa mušterijama, vrlo detaljno će ti objasniti i uzroke bolesti, i simptome i šta dalje raditi. sretno
Ne može bit opasnije od posjete bh. \"Ijekarima\".
-Sve to imas na saytu ...wwww .tacka ´y.e.b.e.m li ti ´nanu,ko ja´!
upravo sam preko interneta sam dijagnozirao seboreju dermatitis. doktori su vise puta grijesili. naravno zna se namjerno jer vise puta naplati dolazak. mrs u p m.