{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Posjeta stomatologu je sretan a ne stresan doživljaj

Klix.ba
22.5.2015. u 13:36
14
12
Posjeta stomatologu je sretan a ne stresan doživljaj
14
Marketinška i izdavačka agencija Sfera d.o.o. koja izdaje Časopis Roditelj je posljednih sedam dana, u nekoliko gradova, razveseljavala i nasmijavala mališane u vrtićima. Projektom "Zdravi zubi – blistav osmjeh" s prijateljima agencije su uspjeli izmamiti mnogo dječjih osmijeha.
Uz pomoć tvrtke Eliksir d.o.o. Posušje, distributera Lacalut paste za zube, jednim od najstarijih njemačkih brendova koji se bavi njegom usta i zuba te firme Džajić-Commerce d.o.o. iz Ljubuškog, uspješno su proveli projekt koji za svrhu ima animirati i educirati djevojčice i dječake predškolske dobi o higijeni zuba.

Počevši sa Čapljinom, gdje su mališani istoimenog vrtića pregledani od strane zanimljivog im i nasmijanog dr. Gorana Pehara, Širokog Brijega gdje je dr. Marina Marić uz simpatični model zuba djeci vrtića "Pčelica" pregledavala zubiće do mališana u vrtiću "Bajka" smještenom u Posušju koje je posjetio dr. Petar Begić te ih i dodatno, kroz igru, nagradio šarenim balonima, predavanja su se prolongirala na cijelu sedmicu.

Posjećeno je ukupno šest državnih vrtića gdje su stomatolozi educirali mnoštvo djece o higijeni zuba i podsjetili na činjenicu da je osnove higijene potrebno usvojiti još od malih nogu. Djecu u mostarskom vrtiću "Jasmin" svojim posjetom je razveselio i predavanjem im zadržao pozornost dr. Adi Ćorić dok je iz ordinacije dr. Ružica Šunjića u vrtiću "Kuća od kamena" kroz nekoliko grupa strpljivo educirala i pregledavala vidno zainteresirane mališane.

Posljednji, ali nikako manje važni, na red su došli mališani iz državnog vrtića "Ljubuški" u kojem je govorila dr. Snježana Nosić. Svima su na završetku predavanja poklonjeni sokovi koje je osigurala firma Džajić-Commerce d.o.o. dok je firma Eliksir d.o.o. je dječicu prigodno darivala poklon paketima pasti Lacalut kako bi i dalje nastavili brigu za zubiće, bojankama te diplomama za hrabrost koje su s ponosom spremili u svoje ruksake kao podsjetnik da posjeta stomatologu ne treba odgađati i da to nikako nije strašan već radostan doživljaj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: