Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.facebook.com/pages/Pletene-price/320150641365269
dobra tjelo-vjezba pet dana po dva sata u teretani, zdrava ishrana, zdrav zivot bez zestokih alkoholnih pića i extra masne hrane i sve to zaista ide ukorak sa mladjim izgledom, ali ni rutinska plasticna hirurgija nije na odmet...bez namjere da reklamiram nekog doktora ali je i poslije \"rutinskog\" plasticnog hirurskog zahvata od nekih $3000 USA dolara moguće izgledati i do 15 godina mladji i uklopiti se tamo gdje neko \"psihicki i fizicki pripada\"
sta je vama Aniston trn u oku ne mozete pojmiti da zenska u 40-im izgleda bombasticno..e pa naravno rijetke su zene koje po 10 godina mladje izgledaju u moru onih koje sa 20 izgledaju kao 30 i tako dalje sto ne mora da znaci da je otisla hirurgu da je odradi!
43 ili 36 54 ili 47? Je li stvarno neka bitna razlika, treba cijeniti sebe da bi se moglo dostojanstveno stariti....
Tako se podmladi Janifer Aniston :D
Ima i failova, potrazite na netu, neki su postali prave rugobe, kod nas je takva npr Selma Bajrami isto cudoviste, pardon zbljoha. Onda novinarka sa RTRS ne znam kako se zove, nebitna je, uglavnom gornja polovina usne joj napuhana, a druga polovina normala, isto ko da je bumbar ujo. Hahahaha..
focaci najbolje bjeze ispod noza heheheheh
najlakše je pod nož..je.bo te taj život..Dobra ishrana i redovno vježbanje(može i sex 5-6x sedmično) je najbolji lijek za mladost :-)
a moze vas postarati i smanjiti zivot za deste godina nova istraga kaze.