Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govorim ja mjesecima...odvadite malo mediji, ne pisite i ne objavljujte svaku nebitnu sitnicu, pritisak je to na ljude. Sad cu ponoviti svoj stav iz marta mjeseca "u svemu ovome najteze ce biti ostati koliko toliko normalan", ali ne zbog virusa i pandemije, nego zbog citave medijske hajke i dezinformisanja
Hahaha, jao studije. Kao sad se trebamo čuditi zašto izolacija od drugih ljudi povečava anksioznost.
Pa stanite malo! Ako umires od jedne bolesti, kako onda nakon toga mozes da obolis od neke druge ili trece bolesti? 🤔
Socijalna distanca je ''lijek'' za depresiju i anksioznost...svi ćemo postati asocijalni ako se ne pobunimo.
Kod nas i bez korone standard ...depresija + anksioznost...samo kad pogledaš uhljebe sve ti je jasno...
Za gradjane balkana ovo ne vazi, ovde ako nisi depresivan i anksiozan, odvedu te doktoru.
Kad na stranicama KLIX_a ugledaju fotografije Fikreta P., Sabije I., Fadila N., Asima S. Bakira I., i njma slične LIKOVE, građani BIH odmah dobiji simptome AKSIOZNOSTI !!! Kako stvari stoje očekuju se MASOVNE TUŽBE protiv KLIX_a !!!
Apsolutno tacno, a svemu tome doprinose ovakvi clanci. Ono sto korona ne pokosi, unistit ce mediji. Kako ne shvatate da ubijate ljudsku psihu konstantnim terorom od vijesti.
Hvala medijima na ovome.
A kako se ne smorite pisajuci članke o koroni, smarate nas godinu dana, sve ste nas naučili aj nas malo popustite
Presmiješno... Svaki dan 10 članaka o virusu koji je mačiji kašalj
Kurona je i smrt nadjacala...