Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da navedem isto tesko ovisnost ,od koje boluje 95% Bosanske populacije. M A H A L A NJ E i guranje nosa u tudze probleme. Teska neizljeciva bolest.
Naravno da marihuane nema na spisku :D 1. Stvara manju ovisnost of kofeina. 2. Ni jedan smrtni slučaj u historiji. 3. Nikotin je 100 puta štetniji. Ugodan dan and have a nice flight :D
a sto ti nama pricas? ja volim alkohol i cigarete i zaboli me za stetnost. Ali meni ne pada na pamet da promovisem moje navike da bih se ja osjecao bolje. Da je tebi trava toliko ok ne bi nas obavjestavao o ovim podatcima koji nisu potpuni
@bond071 To što ti voliš je legalno i možeš mirne duše kupiti gdje hoćeš i koristiti skoro gdje hoćeš. Kanabis koji je neuporedivo manje štetan od tvojih navika je nelegalan i ljudi koji imaju naviku da ga koriste kriminalizuju se i kažnjavaju. U tome je stvar. Zaboli me što ti koristiš alkohol i cigarete, ali isto tako želim da imam i ja pravo sasvim legalno kupiti i koristiti kanabis a da ne budem kažnjen i smatran narkomanom.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
pih vutre ni na mapi
Ovisnost o istrazivanju vec odavno opce poznatog ... nisu to naveli , bla , bla , bla ...
samo heroin je opasan... ostalo je ok
3 od 5 💪 samo pametno
A spid ?
Viva Marijuana :D
Ja koliko znam, niko ne moze bez vode i voda je od svih postojecih substanci, ubila najvise ljudina svijetu
ja mislim da se ovi Klixovi novinari bodu i onda pisu clanke.
vala, meni dopamin najbolje podigne zena. i nije to jedino sto podigne.
Š'a ovo znaći? "Kad je u pitanju ovisnost o duhanu, nikotin je zapravo najmanje adiktivan sastojak duhana i cigareta. Prilikom pušenja, nikotin se brzo apsorbuje u pluća i dolazi do mozga. " More li mi kakav eksperAt s Kliksa pojasniti?
A, anti anxiety/anti depression medicina? Pravljena da direktno mijenja rad neurotransimitera u mozgu, ali to je OK a nikotin nije! Sotone pogane!
@Svercer Znas li koliko djece je prisiljeno da trosi tu 'medicinu'? Znas li koliko Amerikanaca trosi tu 'medicinu'? Da li su oni bolesni ili je drustvo u kome oni zive bolesno?
@gdjica_zlica Ubijaju. Jedno vrijeme djeluju a onda nastupa jos gora situacija. Vjerovatno prouzrokuju veliki broj samoubistva. Odrekni se 'demokracije' i nece ti ni trebati antidepresivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bez iznenadjenja...
Samo marihuana nije droga,sve ostalo jeste.
samo je heroin droga, ostalo su stimulansi
muha cc
Dobra kao kokain iz bangkokaa