Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji lijek je Kur an Casni. Supruga moja je imala karcinom, treci stadij. Lijecila se samo Kur anom, a savjetovali su joj kemoterapije i operaciju. Uzdala se samo u Allaha, nakon 6 mjeseci Allahovom voljom je izlijecena. Ko je vjernik shvatit ce poruku, ko nije - neka ga Allah uputi.
Uz duzno postovanje, Allah dz. s. je zabranio vjerniku da zivi u mjestu gdje nema ljekara. Bolest mora lijeciti strucna osoba a mi vjernici uciti Kur’ an casni da nam Allah olaksa stanje i da ozdravljenje.
rak, bolest koju nikome ne treba poželjeti. i amin Bože da što manje ljudi oboli od raka.