Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojam “socijalno distanciranje” je uveden sa pojavom Covid 19 virusa, sada kada ga više nema, “socijalno distanciranje” zbog gripe? Nošenje maski??? Kako su se naši preci štitili od gripe? Sigurno ne socijalnim distanciranjem i maskama….
Fluvid 19.
Idemo ljudi, socijalna distanca ( ne fizicka ), otudjite se maksimalno, ni sa kim ne pricajte, ne prilazite nikome, a o dodiru, zagrljaju ni ne pomisljajte. Taj ili ta sa druge strane potencijalno je smrtonosan/smrtonosna za vas...i tako na prenaseljenoj planeti imas odjednom bar 5 milijardi psihopata, sociopata i drugih mentalnih poremecaja