Lako do savršenog tijela
0
Pet jednostavnih pravila za zdrav život
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kaki
Ovo je tačno, ja otprilike živim na ovaj način i moram priznati da i danas nosim isti broj odjeće, kao sa 18 godina. Kretati se, jesti umjereno i raznovrsno, ne večerati (ja zadnji obrok jedem do 18 sati)...Ne samo da tijelo ostane sačuvano nego i duh...a nikada nisam bila na dijetama, lakše je spriječiti nego liječiti-bolje ne nabaciti kilograme, nego ih kasnije skidati.
Mozes raditi nanjivi sjedi jedan ..
ovo su najgluplji savjeti koje sam ikad cuo.... tacnije- kad bolje razmislim jednako su glupi kao i svi savjeti sto su bili na sarajevo-x-u... evo od mene savjet kako se hraniti zdravo: !) ustanes sa stolice 2) spremis se 3) izadjes iz kuce 4) odes na pijacu 5) kupis zdravu hranu mogu li raditi za sarajevo-x???
Samo redovno umakat u stagod izrazito oblo...