Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidim ja nesto ih nema u tamvaju
zapanjujuća ona druga slika: vježbaju ispod antene sa ubitačnim zračanjem, a na nebu tragovi chemtrailsa (hemijskih tragova) iz nato transportnih aviona (prosipaju po svim nato-zemljama teške metale, pesticide...)!!
penzioneri odrzavaju liniju jedu jednom dnevno
Vrijeme je da promjenimo nase usjedilacke karakteristike. Za pohvalu!
Jel ih ovo Fadil posl'o na "cas fizickog"?
Ja kad budem u penziji, samo cu jebavati.
Kriva ruka, kriva ruka je u zraku xD
Pio/Mio u sklopu nove reformske agende nudi 1000 eura svakom građaninu koji pregazi autom ili na drugo način usmrti penzionera mlađeg od 70 godina. isplata u kešu
samo recite koliko mjesečno košta članstvo u Centru za zdravo starenje...to sebi može priuštiti tek 2% jadnih penziorena, ostali daju većinu penzije za lijekove...sramota!
Vjezbe preskakanja obroka izmedju penzija.