Moguća priprema preventivnog gela
4
Pčelinji otrov uništava HIV
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“I objavio je Gospodar tvoj pčeli: “Pravi u brdima kuće i u drveću i u onom šta usprave, Zatim jedi od svih plodova, i slijedi puteve Gospodara svog ponizno. Iz trbuha njihovih izlazi napitak različitih boja njegovih, u njemu je lijek za ljude. Uistinu, u tome je znak za ljude koji razmišljaju.” (Kur’an, 16:68,69)
Kad nestane pčela nestaće i ljudi
Zato EU hoće da zabrani ljudima da uzgajaju pčele, čak i nama koji nismo u EU, zato je i vutra ilegalna itd., sve samo da se farmaceutima ne pokvari pos'o.
A pesticidi unistavaju pcele...
A pesticidi unistavaju pcele...
Nek si ti dokazu svoju vjernicku kulturu sa onim "Mamlaze...", kao da ja ne znam kad je nastao taj ajet Ali slaba fajda od njega, svejedno da li bio vjernik ili ne dok naucnici ne otkriju.
Pa sto onda i vjernici umiru upravo od te bolesti ? Ne dobiva se HIV samo ako g u z i s ko lud...
na ku-rcu te nosam ahahaahahah
mamlaze to je receno prije hiljadu i po godina samo sto vi keafiri necete da prihvatite jedinu istinsku vjeru a to je Islam
u bosni vlada ateizam i ateiste
@Realista pa sto nam to prije ne rece, znas li ti koliko je ljudi do sada umrlo od Aidsa ?
super - znaci najsigurnija taslacina je u kosnici.
Realista citira Kur'an...sta je tu realno?