Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo cipova 😂
Super vijesti! Problem će biti sa primitivnim ljudima sa ovih prostora koji se neće htjeti vakcinisati, ali neka se uvede npr zakon da se ne moze preći nijedna granica bez potvrde o primljenoj covid vakcini i to bi rijesilo problem.
sVe cE nAS ciPoVAt onaj BiL GEjc 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srebrna malina dobila dozvolu za nabavku
Ljudi shvatite ozbiljno,malo u kucu,prirodu,bez teferica,pranje ruku i svi naruciti po 10 vakcina neka se ima! Imali ko link ili broj gdje se narucuju vakcine,vidim neki narucuju po paket,ako ko zna neka nam ostavi link....uf ,dobro je...
Jednostavno mi nije jasno da polupismena, zatucana i zaostala populacija s ovih prostora misli da je nekom u cilju da ih kontroliše. Dovoljan dokaz za ovu tvrdnju je struktura vlasti koja vlada na ovim prostorima od trenutka uvođenja višestranačkog sistema.
Daj Novaliću prvo
Pa u JNA smo primali one vakcine/inekcije ne mozes dobiti ni jednu bolest na svijetu,a kad je to bilo.Kako sada ne mogu da nadju lijek ili vakcinu,e to ne razumijem i nikada necu.
Čekaj zar nije logičnije zdravije se hranit, općenito furati zdraviji stil života nego bockat se raznim vakcinama. Neće to propagairat nego kako da uzmu lovu na ovcama.
Nemoj se ljutit al fakat odavno gluplji komentar nisam procitao. Jel znas sta je virus tebra? Haj kad naucis, onda opet procitaj ovo i skontat ces koliko je glup komentar i ti
Kakav biznis nema dalje.
Ja sinoc maine frau vakciniso evo je ko cigra
Čekaj samo da mutira virus na jesen.
Ajmo krezavi balkanci, navalite po tastaturi
placebo vakcina za ekonomski oporavak ,)
britanski agenti odnijeli i pustili virus u Wuhan a sada britanci pronalaze vakcinu
Koji papci komentarisu cipove i G5
Hvala velikom humanisti Bill Gatesu sto je ulozio dosta vlastitih sredstava da se postigne ovaj napredak. Neukoj sirotinji je to neshvatljivo jer bi oni taj novac trosili na prostitutke, alkohol i ostale stvari radi Instagram fotografija.
BBC piše da su u njemačkoj u mainzu naručili 90miliona bočica a ne kod Oxforda
@Gelecek pa kralju nije Oxford proizvodac lihekove nego Univerzitet normalno da ce se vakcina negdje drugo proizvodit
GDJE SE TO NARUCUJE??😳😵💊