Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odron clanak, cuj nagli gubitak kilograma 5% u 6 mjeseci, haj sto nije naglo al sto nista ne znaci..sve vise postajete informer, kurir, telegraf, alo idt. ..malo pozutili a nije zutica
I ovaj tekst potpisuje neki strucnjak bezbeli... Pos**em vam se na struku koja preko portala upozorava raju na rak.
Moja stolica je masna, uff al sam se prepao sada ... ko traži simptome samo može da pobudali.
Dok možež burek spucati za minutu, zdrv si. E ako nemožeš, obrati se doktoru da mu napuniš džep. Masna stolica? Da je masna političari bi časkom izletili ko podmazani. To je užitak kad je masna, nemoraš se naprezati.
Ko moze, neka ide privatno jednom godisnje na temeljit UZ abdomena/srce/stitna zlijezda i neka ne cita ove gluposti vise :)