Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna djeca a i mi sa njima
Niste normalni što ovo promovišete!
@Quit_ a treba promovisati: "kako djeci isprati mozak, i od malih nogu napraviti armiju sljedbenika teorija zavjera"???
Samo treba imati atraktivnu dječiju masku kao što je ova (Copy-Paste u browser) i neće je željeti skidati: https://bit.ly/Face-Mask-Kids
Debilizam!!!
Pa ko ce dobrovoljno s..bat svoje djete za citav zivot?
Umociti u Med
Koliko znam za djecu nije preporuceno nositi maske jer im pluca jos uvijek nisu dovoljno jaka, cak mislim da ste i vi jedan clanak o tome napisali ili se varam?
@3PT1C Sve je ovo manipulacija.
Nosit ćeš masku il ćeš dobit hljasku. Najbolja motivacija
Ispiranje mozgova level pro.
Zlo ogromno! Ako djeca nisu u kontaktu sa virusima i bakterijama koje normalno dijele planetu sa nama ni imuni sistem se neće razvijati kako treba. Zadnjih 300.000 godina evolucije otkad postoji Homo sapiens razvijamo se sa virusima i bakterijama bez ikakvih maski i oni čine dio nas. I sad mediji tvrde da je 300.000 godina evolucije pogrešno? Apelujem na roditelje molim vas ne slušajte ove gluposti. Ne uništavajte živote koji tek počinju !
Povećan broj autoimunih bolesti, alergija, astmi, dijabetesa, neuroloških poremećaja u "zapadnom svijetu" je direktna posljedica sve sterilnije okoline u kojoj živimo i sterilnije hrane koju jedemo. U prosječnom zdravom čovjeku broj živih bakterija i virusa je veći nego broj ćelija i šta mislite odakle ih dobijamo ? Vjerovatno ne tako što tjeramo nedužnu djecu da nose maske..
@GlupostiNekePisem56 O cemu ti polupismeni laprdas??? Alergije, astma i zarazne bolesti nisu nikada bile jedno te isto osim kod polupismene spodobe i teoreticara zavjere!! Covid-19, TBC, djecije zarazne bolesti, bruceloza, epatitis A, B, C, E, HIV, trovanje salmonelo, infekcija antraksom koji je ujedno i biolosko oruzje, kuga, ebola, malarija, infektivni meningitis nisu nikakve alergije nego visoko kontagiozne bolescuge zbog kojih i postoji Zakon o zastiti stanovnistva od zaraznih bolesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)