Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam krezav , tako da nemam uopste problema sa zubima ;)
jesam li do mene ili do klixa "Nemojte prati zube odmah nakon pijenja i jedenja nečeg kiselog ili zaslađenog..." nakon pijejna i jedenja ??!? jel ovo opet google translate radio? sejtani jedni :D
Ih , al ga nabrojase.Imam 30 zuba, uvijek jela slatko, zvaku nikad nisam volila, gazirane sokove ne pijem, samo djus i vodu. Ljuto volim da popijem, pivo, vino ok. Caj pijem samo kad moram, odnosno kad sam nahladjena. Bice da ima i drugih stvari koje uticu na zube. Stres, nedostatak odredjenih vitamina, izbjegavanje zubara, redovno pranje...
te što piju ljuto su zeznute, nema šale sa njima.
Slazem se, opasne po zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nećete vjerovati da nova istraživanja govore, da gazirana pića i nisu toliko štetna koliko nam govore i tvrde. A da jabuka nije toliko zdrava i toliko bitna za zube, odnosno da ona nema toliko dobar uticaj na površinu zuba koliko su nas "bombardovali"do sada sa tim. Stvarno.
Treba sacekati sljedecu sedmicu. Do tada ce neko novo "istrazivanje" dokazati kako su ove namirnice ustvari dobre za zube.
Ako nemam Kaladonta, moze li neka druga pasta za zube?
Jednom mi je karamela izvukla plombu iz zuba, baš me koštalo to zadovoljstvo, dakle sve vjerujem osim za vino to ne želim vjerovati.
Pouzdano znam da su tu totalno fulali:) ,a imam i dokaze:)
I ja i to ne jedan - dokaz:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijep voda, hvala Bogu sto zivim u drzavi gdje bar voda nije problem i sto je mogu piti kad hocu