Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biljne kobasice??? How yes no...
Jedite umjereno, a kad jedete umjereno, onda možeš jesti sve.
Tandara mandara, sta danas uopste ima zdravo da se kupi cak i ono sto prodaju pod "zdravo" nije uopste zdravo.
Znaci piletina, a mezim biftekom 🙄
A kako je meso postalo preskupo većina će jesti travu i biti zdrava.
I sta onda ostaje za rostilj? Samo ptice?
Da je to istina, zašto bi dragi Allah rekao da se za Bajram koje Kurban, govedo,bravče ovca, ovan. Ma dajte molim vas. Po vama muslimani bi trebali travu klati za Bajram.
Ne znam onda sta da jedem. Kod mene je uz svaki obrok nesto mesno
Kakva je ovo provokacija to nek savjetuju novalica on ima para
Janjetina domaca vrh.
fun fact samo 20% ukupnog holesterola se unese ishranomu vidu holesterola,sto znaci da i ne jedemo nikako holesterol nasa jetra svaki dan napravi toliko kao da smo pojeli 400gr maslaca jer je esencijalan za ljudski organizam.
ne postoji studija koja dokazuje da jedenje hrane bogate holesterolom povecava smrtnost,sto znaci holesterol nije uzrocnik srcanih bolesti. Ne plasi se masnog,plasi se slatkog i nikotina
Kakva je to porcija od 115 grama? Ništa bez pola kile, rebra, plećka, bubreg, dvije pove.
Sta da jedemo ? Kako su nasi stari nane i dede jeli sve i niko nije ispod 85 godina i preselio. Sad boj se ovna boj se g...a ne jedi drkaj se po teretani i oper ko dokuci 60 kazu dobar je. Bjezi ba vise ne jedi ne pij
Tacno. Ali oni nisu tretirali povrce, jer nisu imali vjestacko djubrivo. Janje je paslo na livadi iza kuce, a govedo nije pucano steroidima. Znate li kako svi proizvodjaci piletine u BiH dolaze do pileta? Kod nas je organsko cim kupis od seljaka na trznici, a ni on ne zna da mu je zemlja kontaminirana vjestackim djubrivom ko u Cernobilu.
Ako su loše za holesterol onda su dobre protiv njega a?
Sta kaze, isprobajte biljne kobasice :D
Nista bez masne prasetine zacinjene sa saransakom!