Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veganska propaganda.
Medna voda svako jutro...
Ishrana utice 20 - 25 % na kvalitet zivota. I to onaj trenutni kako putujete kroz godine. Genetika ima tu nekih 15 %. A ostalih 60 % je samo stres i nista vise. A u BiH jedan prosjecan gradjanin dozivi preko 150 stresnih situacija tokom dana, pocevsi od onih iznenadnih poput ludih vozaca itd do onih hronicnih, plata, zdravlje, cijene, posao, krov nad glavom itd, bolest
Ovo pokušavaju da nam uvale veganski način zivota,a navedu da su to kao fol zdrave navike u ishrani koje nam produžavaju život.
Kratko receno...gladujte i povremeno pasite travu
Sve je to dobro pod uslovom da iz zivota izolujes sve budale koji ti piju mozak na vlasac, medjutim ako se ne kreces i ako ne vjezbas dzaba ti sve. Figurativno receno imas dvije opcije ili ces biti ustajala bara ili bistri potok.
Mozes ti sta hoces,ako ti je Japija slaba Tebi je rak ili neka bolescina zagarantovana.. Japija ili genetika
Poste nasi penzioneri svakako, htjeli to ili ne.