Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odjebite vise sa prizivanjem bolesti
Nije potrebno ništa testirati. Ovo je objasnio naturopat Herbert Shelton, koji nije ni vjerovao u cjelokupnu medicinu i dijagnoze. Testirali vi, ne testirali, to ništa ne mijenja. Imaju opće zdrave navike, koje su zdrave i za zub i srce i mozak i oči, i sve. Glavni je uzrok hrana. Tokom posta sve bolesti nestanu u kratkom roku. Baš kao što testiranje na alergene i izbjegavanje alergena nema smisla. Uzrok svih alergija je opće nezdrava hrana.
Brzo na psihijatriju dok ima mjesta!
@Saug Brzo ukucaj riječi 'herbert shelton allergy' na Google ili omiljenom pretraživaču interneta, da skontaš kako sadašnja teorija bolesti i alergija nema smisla. Bio u Jagomiru, izašao, ne idem više nikad nazad. Osim ako možeš dokazati svoje ili poreći moje (i Sheltonove) tvrdnje. Alergija nestane nakon posta od oko sedmicu, baš kao i sve ostale bolesti (dijabetes, faringitis, gripa, akne...)
Ovi clanci su rizik od mozdanog udara