Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prdim,pljujem,podrigujem,i na bijeli luk se cujem,sto me ostavi,sto me ostavi?Zar samo zato sto prdim,pljujem,podrigujem i na bijeli luk se cujem,zar me samo zato ostavi,zar me samo zato ostavi?A da kojim slucajem ne prdim,ne psujem,ne podrigujem i na bijeli luk se ne cujem,bil me tad ostavila,bil me tad ostavila?-Chombe
Dok prdiš,znaš da si živ
A najvažnije ste izostavili- znojenje
Kakvi su ovo clanci majko mila. Otrijeznih se a bas mi je bilo lijepo.
Evo nisam ni procitao tekst a znam da je prdez visoko rangiran na listi.
Podrigivanje je vise rangiran.
Sve je netačno. Jedini doktor naturopat vegan koji je ovo objasnio je Herbert M Shelton. Uzrok je višak hrane, nezdrava hrana, jedenje kad nismo gladni (žderanje ili jedenje iz dosade ili zbog negativnih emocija ili navika) i pogrešna kombinacija hrane. U njegovoj knjizi Orthotrophy, poglavlje Correct Food Combining, jasno piše da ne smijemo miješati hljeb sa mesom ili mliječnim proizvodima, vodu sa hranom, itd itd. To dovodi do gasova i bolesti itd.
@Nevernick555 Petrovic je to 100% hahaha
vi instant vegani ste mi se popeli na vrh k...
Isti Zelensky
Dakle prdite i podrigujte
Ja to radim po citav dan a moji se neprestano zale da sam odvratan. A u stvari samo sam zdrav.