Prepoznajte ih na vrijeme
83
Ovi znakovi otkrivaju da pijete previše vode
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj majko mila kako me uvijek navuku ove clickbait gluposti. Hepo vas otac.
Najgore što pomisliš nešto pametno ćeš pročitati, a ono neke rečenice nisu ni do kraja preveli. Ali možda su onom ko je prevodio nabubrile ćelije u glavi. Kao grašak.
Također, jedan od znakova da pijete previše vode je ako je galon od 5 litara ujutro bio pun, a navečer prazan osim ako ste ga nosili u halu da se podaperete.
Pij kad si zedan i sve ce biti OK. Nas organizam je cudo..
Ili kad ti se puno pisa moze bit
pij vodu kad osjetis zedj, ako funkcionise za sve zivotinje zasto nebi i za tebe.... svo bespotrebno unosenje vode donosi vise negativnih nego pozitivnih stvari
samo kola
ma sta je to, ja 2 litra popijem za cas, sta cu kad radim tezak posao, sve mokro na tebi
pliva
ja majke mi moje ne pamtim dan kad sam popio casu vode znaci samo je koristim za higijenu
Ma hajte molim vas!
Zbog toga pijem pivo