Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci 3 x 1g dnevno C vitamina. 👍
Beli lukac i ljuta papričica
Ma samo janjetina
"sprječavanju ili rješavanju bilo kakve virusne infekcije uz odgovarajuće vježbe" Amela ne seri, novi virusi ne moze se sprjeciti i jedino rijesenje je da se dobija infekcija virusa i onda tijelo postane imun. Amela sere i klix isto sere. Mozete mi banovati ali ne sirite pogresne informacije.
istina je negdje na pola. ovim vitaminima mozes ojacati imuni sistem tako da bolest krace traje i sa manjim simptomima. naravno ovi vitamini ne daju 100% garanciju da neces dobiti bolest
Ma samo bijeli luk i kiseli kupus :)
Imal kakav ljek protiv kokuzluka
D3 obavezno zajedno s K2 i magnezijem...