Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tačno, osim eto probiotika i čajeva, to nije prirodno, šta god se kuha... Kad prestanete jesti, preciznije rečeno, nestanu vam sve bolesti, uključujuću sve bolesti kože. Prestati jesti tj postiti ne znači gladovati. Kad ste bolesni niste gladni. Onda kad ozdravite pojavi se prava glad, prestane smrad iz usta (čak i kad ne perete), prestanu prvo bolovi. Ono što mislite da je glad je apetit ustvari, navika, ovisnost, dosada.
Za djevojke starije od 18 godina toplo preporučam spermu da mazu po licu nema boljeg lijeka... Svaka kojoj sam donirao taj lijek je postala ljepša za 30% i bez akni