Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima logike, meni sve ribe u vodi izgledaju kao da su isto godiste :-)))
Hahaha odlicno zapazanje,joj nasmija me xD
zamisli sad kakvi su parmaci ovi sto su ti dali minuse. njima ni nadrealisti nisu smijesni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako bi tek izgledala da je pila 14
Cudno je da ima istu kosulju na obje fotografije
Pupu gluho bilo. Sto 13 od toliki brojeva????
13 casa vode i pola sata photoshopa.
klix redakcija nedeljom znaci trazi clanke iz 2013. godine.. bravo.
... mora da te je neko od klixovaca pregazio pa nogir'o ... ;)))
Jel sad baš moram onu kupovnu ili može i ona sa pipe? :))
Zar ima neko ko ne pije 13 casa vode dnevno?
Ista k'o i na prvoj samo što je bljeđa.
ja sam primjetio da 13 piva cini cuda na mom licu!!!
Torabi vodu pila, 5 čaša svaki dan :D
Ne samo na licu i kosulja joj je bjelja.Meni je ljepsa na prvoj slici
Umivanje hladnom vodom i par čaša vode dnevno je dovoljno. Previše vode ispire elektrolite. A fotografije,... nisu isto osvjetljene pa razlika izgleda i veća nego što jeste.
Voda - moje omiljeno piće. Ne znam čini li čuda u smislu nestajanja bora i podočnjaka, ali znam iz vlastitog iskustva da moja koža lica izgleda svježije i zdravije kad unosim više vode u organizam.
ma što vrijedi kad je voda meni bljutava i odvratna, mogu je piti jedino ako nema ništa drugo, uvijek ću prije popiti čaj, sok, ma bilo što samo ne vodu, btw: nakon 2 čaše za redom meni u želudcu kao da kamen stoji, a drugo mogu piti koliko me volja i nikakvih problema.
ma lažu, ako se već želiš detoksirati onda trebaš piti čajeve,posebno od koprive, od same vode nema vajde, možda samo placebo efekt, a moguće i kamenci, 13 čaša vode je previše!
znam da sam čitala za osobu do 50 kg, u što i ja spadam dovoljno je 1.5- 2 litre vode na dan, ne znam gdje može više i stati, ali danas većinom to nitko ne spominje već bi svi morali piti vodu kao da sutra ne postoji, rokati po par litara na dan.
Kakva je to osoba od 50kg? meni vise djeluje kao poluosoba...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)