Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10%? Pa onda bi u BiH bilo oko 400000 takvih. Isti broj kao i nezaposlenih skoro. A ja ne znam nikog takvog, a nezaposlenih znam dosta. Znaci da je mozda 0,10%, ali 10% pretjerase, kao sto kazu da ima 10% homoseksualnih osoba, a nema ni 0,10%.
On trazi nju. Dva uslova: -da ima lijepo oko, i -da spava otvorenih ociju.
Ma jel ovo Stanija na slici :D
Ja i ne spavam. Kamo sreće da spavam sa otvorenim očima. Al' jok. Šef kaže bez rada nema napredka. Samo ne znam čijeg. Mog ili njegovog?!
Ovo je dobra stvar za posla i kancelarije, gledas u sefa i hrces :)
@dir.preduzeca ... hahahahahahahaha
Kaze nena moja - sine ugasi onaj digitalni sat (na kraju sobe, ne vidis ni koliko je dok se ne primaknes), ubi ona svjetlost cijelu noc, oka nisam sklopila :-)))
@Trojanac ... dobro nena i veli :)))
uh, ne daj Boze! mene inace mozes iznijeti iz kuce dok spavam, skupa sa inventarom.
@Luna.Luna posljedica "najboljih godina"............i mene mori nespavanje
@Luna.Luna e sada imenjakinjo to se more i ovako i onako shvatiti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ja i kad spavam mislim. tako da spavo sa otvorenim ocima ili zatvorenim, isto mi se hvata.