Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alergija bilo koja (npr na kikiriki ili na polen) je zbog hrane npr hljeba, mlijeka, slatkiša, začina... Kad postite odjednom svam sve alergije nestanu na sve. Naravno samo postite dok ne prestane smrad iz usta, za većinu stanovništva oko mjesec. Kasnije jedete samo pravilno, npr i kikiriki ali živ prirodan nako. Kaže J.H.Tilden možete kasnije otići u travu i udahnuti polen nećete kihnuti. To je sve bilo od uobičajene hrane ko i sve bolesti.
Ne mogu bez kikirikija. Et ne znam sta cu. Ne jedi i ćao
@fbUser1567760254 mislim da dosta ovih osoba u 90% slucajeva nesvjesno pojedu hranu koja ima tragove kikirikija pa dobiju alergicnu reakciju.
@fbUser1567760254 ovdje se radi o djeci! Djeca ne znaju gdje se sve mogu nalaziti tragovi kikirikija! Jedno dijete umalo glavu nije izgubilo zbog smokija.