Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako te ona odbije tuge neka nas spoje, ako ti srce razbije dat cu ti ovo moje!!!
Ona mi je rekla da je boli i kad ga dobije :D I rekla mi je: \" nanesi mi bol, junače ! \". I ja joj ga slozim k\'o metar drva !
Ja voleti nikad necu oci tople kao njene sva je moja sreca bila u ocima jedne zene Jos uvek sam sam jos uvek te cekam jos uvek se sreci nadam gde si zeno daleka Bezacu od uspomena kroz proleca i kroz zime a znam da cu godinama saputati njeno ime I secanja na te dane pratice me kao sene iz ociju drugih zena gledace me oci njene
heh ovu na slici ja nikada ne bih odbio!
Selma još te volim!!!!
čuj romantični prekid veze hahahhaha
Inače postoje romantični i neromantični prekidi veze. Romantični je recimo uz neku večericu, svira neka lagana muzika, svijeće, cvijeće i fazoni. Neromantični je bez svega toga. A i jes im teško pao rastanak, kobiva sad je nešto držat vrelu šoljicu kafe...
Um i tijelo su usko povezani. Normalno da depresija ima manifestacije na tijelo isto kao i fizički udarac. Samo ono što je bitno, um treba uvijek biti ispred tijela. ;)
Ajmo volotirati....kolika samo nepismenost \"novinara\"