Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si zao bezobziran i glup ... i napacen
KOmentator samoda se zna, obrezivanje nije vezano za muslimane, nego generalno za sljedbenike abrahama-ibrahima, usput da se zna i da je Isus bio obrezan te da je obrezivanje poznato i kod nekih paganskih religija. E sad relanom komentatoru pitanje, da li potpuno slijedis isusa ako nisi obrezan? Zna se da su djeca i njegovih sljedbenika obrezivana.
i ja nisam obrezan, ali nikad nisam imao problema sa bilo kakvim infekcijama. problem jest kod onih ljudi koji ne vode higijenu intimnih mjesta, pa onda dođe do infekcija, jer glavić ispod kožice je osjetljiviji (koža na njemu nije postala kruta kao kod obrezanog spolovila) pa zato podložniji infekcijama. dakle, bitno je samo održavati higijenu. ja sam musliman i s tim nemam problema.
pozz.. prije jedno pola godine sam napunio 18, i sad sam htio da se odem osunetiti, posto mi starci nisu to uradili kad sam bio mali. sad me zanima jel imate neki savjet kod koga da idem uraditi to i jel boli puno to?
Ne mozes se sakriti iza 100 n.ickova j..ebo ti K..aradzic m.ater u p.rkno
Ja najviše volim neobrezanog,kao i svaka muslimanka.
u islamu nista nije bez razloga, pa tako i obrezivanje
Ne hvala,dovoljno je sto su me roditelji osakatili,ne bi priustio to svojoj djeci. A osim sto je teze dr.kati,nema nikakav znacaj.Onaj ko drzi do higijene ne treba obrezivanje.
sada imas priliku ......
Nisam nikada probala neobrezanog:(
Za tebe je Desanka Šakić jedina treba koju si upoznao. Inače ne bi takve nebuloze pisao u komentaru.
koliko pametnih na ovom portalu sve vjernici e moje budale. mrš nešto radit,
snimak moralnog sunecenja tihog http://youtu.be/66vPijmIfdQ
Ja sam oberzan I nesikiram se. Ali trebe vole kad je obrezan prekljuce sam dero jednu srpkinju a proslu sedmicu hrvaticu slicno su mi obadvije rekle da vole obrezane kur.cine.
Naravno jer je bio musliman tj.onaj koji se klanja Bogu imas x slucajeva u Bibliji gdje pise da je cinio sedzdu Bogu
to je to, evo je, kljucna tema za ovu drzavu, je li bolje imati kozicu preko glavica ili je nemati i onda se jos cudite sto nam je ovako kako nam je... pa prema zaslugama, dragi moji, svakome prema zaslugama
Ja ga volim podudlat i s rolkom i bez.