Ponuda na eKuponu
11

Obavite kompletan ginekološki pregled za samo 70 KM

Sponzorirani članak
Najposjećeniji bosanskohercegovački portal za grupnu kupovinu eKupon.ba u saradnji sa poliklinikom Sara-Vita ovaj put vam donosi posebnu ponudu. Za samo 70 KM imate mogućnost da obavite kompletan ginekološki pregled.

Sistematski pregled za žene ili tzv. "Well women check" uključuje konsultacije, mjerenje krvnog pritiska i težine, pregled dojki, abdomena i ginekološki palpatorni pregled, uzimanje cervikalnih briseva za bojenje po Papanikolaou, analizu vaginalnih sekreta i transvaginalni ultrazvuk male karlice.

Genitalni trakt žene podložan je različitim vrstama bolesti sa simptomima ili bez njih. Preporuka je da se svaka spolno aktivna žena starosne dobi iznad 18 godina jednom godišnje javi na sistematski pregled sa ciljem rane dijagnostike različitih ginekoloških oboljenja i poremećaja te ranog otkrivanja malignih oboljenja.

Osoba koja je zaslužna za to da se osjećate dobro u poliklinici i glavni koordinator svih usluga je prim. dr. Emina Sarajlija-Pavlović, renomirani ginekolog i akušer, koja je prije otvaranja privatne poliklinike dvadeset godina živjela u Engleskoj.

Radila je u vodećim Univerzitetskim bolnicama u Londonu (Whittington Hospital, Newham Hospital, Northwick Park and St.Mark's Hospital i drugim).

Posljednjih osam godina radila je u privatnoj bolnici u Londonu i privatnoj ginekološkoj klinici u Harley Street. Za to vrijeme prim. dr. Emina Sarajlija-Pavlović je postigla reputaciju poznatog i priznatog ginekologa u Londonu.

Prim.dr. Sarajlija-Pavlović se vratila u Sarajevo da ostvari svoju životnu ambiciju sa željom da primjenom svog bogatog iskustva stečenog u Engleskoj, svojim sugrađanima pruži vrhunsku uslugu otvaranjem ginekološkog i akušerskog servisa za žene.

Samo preko eKupona ovu ponudu možete kupiti za 70 KM, umjesto 140 KM. Kupljeni kupon možete iskoristiti do 16. januara 2012. godine, što ostavlja dovoljno vremena da izaberete termin koji vam najbolje odgovara. Ovo je idealna prilika za dame da, bez obzira na dob, učine dobro za svoje zdravlje, ali i za jači spol da obraduju poklonom svoje majke, supruge, ali i druge drage osobe. Ne propustite je.